Banka Promosyonu İhale İlanı 2023

17/01/2023

Konu                                     : İhale Duyurusu

1- Kurum Adı                      : Karaisalı Belediye Başkanlığı

Adresi                               : Karapınar Mah. Cumhuriyet Cad.  No :1 Karaisalı/ADANA

Telefon                              : (322) 551 32 80-81

Faks                                   : (322) 551 32 87

2- İhale Konusu                    : Banka Promosyon İhalesi

3- İhale Usulü                        : Kapalı Zarf ve Açık Artırma Usulü

4- Kurumda Çalışan Personel Sayısı : 189 Personel

5- Kurumda Çalışan Personel Toplam Aylık Nakit Akışı: 189 personel için 2.500.000,00      TL (İkimilyonbeşyüzbinTürkLirası)) (2023 yılı Ocak  Ayı itibariyle)

6- Promosyon İhalesi Toplantı Yeri : Karaisalı Belediyesi Ek Hizmet Binası 1.Kat Toplantı Salonu Karaisalı / Adana

7- Promosyon İhalesi Tarih ve Saati : 23.01.2023 Pazartesi günü saat:11.00

Banka Promosyon İhalesinde Uygulanacak Kriterler

1- Banka Promosyon İhalesi ekte yer alan şartnamede belirtilen hususlar esas alınarak yapılacaktır.

2- Banka Promosyonu İhalesi Şartnamesi ve diğer belgeler https://www.karaisali.bel.tr/  adresi duyurular bölümünden  görülebilir.

3- Şartnameye uygun ekonomik açıdan en avantajlı teklif Kapalı Zarf ve Açık Artırma usulleri ile belirlenecektir.

4- Teklifler en geç 23.01.2023 Pazartesi günü saat 11.00’a kadar Karaisalı Belediyesi Ek Hizmet Binası 1.Kat Toplantı Salonuna ihaleye katılacak banka yetkilileri tarafından kapalı zarf içerisinde getirilecek, komisyon ve diğer banka yetkililerinin huzurunda açılan zarflardan şartnameye uygun ekonomik açıdan en yüksek teklifi veren banka arasında aynı anda açık arttırma yöntemiyle belirlenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

*Not: Belediye Başkanlığımıza başvurmaları halinde isteyen isteklilere dokümanlar tutanakla teslim edilecektir.

2-ŞARTNAME

3-BANKA YETKİLİSİ MEKTUBU