Karaisalı’da ‘Cumhuriyet Koşusu’ Düzenlendi

• Yazının Tarihi: 29 Ekim 2021

Karaisalı’da Cumhuriyet Koşusu Düzenlendi

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Koşusu düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Karaisalı Kaymakamlığı, Karaisalı Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Adana Doğa-Kültür-Spor Platformunun birlikte organize ettiği Varda-Karaisalı Cumhuriyet Koşusuna 100 sporcu katıldı.

Varda Köprüsü`nden başlayan 12 kilometrelik Cumhuriyet Koşusu Kapıkaya Kanyonu içerisinden devam ederek ilçe merkezinde son buldu.

Cumhuriyet koşusunda erkeklerde Aykut Kırsay birinci olurken Mesut Akpınar ikinci, Mehmet Gökel üçüncü oldu. Kadınlarda ise birinciliği Hazal Günce Nelson alırken Şeyma Mazlum ikinci, Aslı Sunne ise üçüncü oldu.

Dereceye girenlere ödüllerini İlçe Kaymakamı Mert Kumcu, Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve ilçe protokolü takdim etti.