TCDD Genel Müdürü Varda Köprüsü’ne Ziyaret Gerçekleştirdi

• Yazının Tarihi: 14 Haziran 2021
“Eğitim ve Emniyet Programı” çerçevesinde Adana’ya gelen TCDD Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Uygun ve beraberinde ki heyet, ilçemizin simgesi Varda Köprüsü’nü ziyaret ettiler.
TCDD Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Uygun, Genel Müdür Yardımcısı/Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akbaş, TCDD Daire Başkanları ve TCDD 6. Adana Bölge Müdürü Oğuz Saygılı’yı, Varda Köprüsü’nde Belediye Başkanımız Saadettin Aslan karşıladı.
Ziyarette, bölgemizde yapmış ve yapacak olduğumuz çalışma ve projeler hakkında bilgiler veren Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, TCDD Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Uygun ve beraberinde ki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.