Başkan Aslan Hizmetleri Yerinde Denetledi

• Yazının Tarihi: 9 Kasım 2015

IMG_0089

Belediye Başkanımız Saadettin ASLAN ilçemizin çeşitli bölgelerinde çalışması devam eden istinat duvarı örme, yeni yol açma, asfalt dökme, mevcut yolların genişletilme çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Karaisalı Belediyesi olarak ilçemiz Karapınar mahallesinde heyelan riski taşıyan bölgelere İstinat Duvarı yapılma çalışmasının tamamlanmasından sonra yollara Asfalt dökülerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Yine belediyemizin kendi öz kaynaklarıyla çalışmalarını sürdürdüğü Yeni Mahalle’de istinat Duvarı çekilerek yol genişletme çalışması yakın zamanda tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.

Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak sürdürdüğümüz ilçemiz Kelceler, Etekli Tereli ve Etekli Küp mahallelerimizde ki yeni yol açma ve asfalt dökme çalışmalarını yerinde inceleyen belediye başkanımız Saadettin Aslan ve Başkan yardımcımız Rifat Köroğlu çalışmalarla ilgili bilgi alarak mahalle sakinleri ile istişarede bulundular.