Kaymakam Kaya, Zabıta Personellerimize Başarı Belgesi Verdi

  • Yazının Tarihi: 24 Şubat 2021
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Karaisalı Kaymakamı Mehmet Kaya, Korona virüs (Covid-19) sürecinde büyük emek ve çaba gösteren Karaisalı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline ‘’Başarı belgesi’’ verdi.

Karaisalı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana ilçe genelindeki pazar yerlerinde ve ortak kullanım alanlarında gerçekleştirdikleri çalışmalarla vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Salgının daha fazla yayılmasının önüne geçmek için büyük emek harcayan Karaisalı Zabıtasına bir takdir de İlçe Kaymakamı Mehmet Kaya’dan geldi.

Kaymakam Kaya, pandemi sürecinde ki çalışmalarından dolayı zabıta ekiplerini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Zabıta personellerini makamında kabul eden Kaymakam Kaya yaptığı konuşmada, ”Vefa Sosyal Destek gruplarındaki çalışmaları, pandemi denetim ekiplerindeki gayretleri ve zabıta görev ve yetkilerini kullanmadaki titiz çalışmalarından dolayı zabıta arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Ülkemizin güçlü duruşu ve birlik beraberlik içerisinde sergilemiş olduğumuz özverili çalışmalarla bu süreci de en iyi şekilde geride bırakmaya başladık. Bu süreçte gerek emniyetimiz, gerekse zabıtalarımız başta olmak üzere ilçemizde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları birlik beraberlik içerisinde uyumlu bir şekilde çalıştılar. Ayrıca ilçe halkımıza da tüm tedbirlere harfiyen uydukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Kaymakam Kaya, Zabıta Müdür Vekili Serdal Durukan başta olmak üzere tüm zabıta personeline başarı belgesi verdi.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama