Başkan’dan felçli hastaya tekerlekli sandalye

• Yazının Tarihi: 6 Kasım 2015

Belediye Ba?kan?m?z Saadettin Aslan, felçli bir bayana tekerlekli sandalye verdi.

Beyincik t?kanmas? sonucu belden a?a??s? felç olan 27 ya??ndaki Arife K?sa’n?n tekerlekli manuel sandalyesini almak üzere ablas? Keziban K?sa, Karaisal? Belediyesi’ne geldi. Karde?inin Karaisal?’da Toplum Sa?l??? Merkezi’nde çal??t???n? ve ailesinin geçimini de sa?lad???n? belirterek, ”10 ya??ndan k?smi felç olan Arife, okulunun d??ar?dan tamamlayarak 2 y?ll?k meslek yüksek okulunda bitirmi?tir. Zihinsel de?il, bedensel engellidir. Karaisal? Belediye Ba?kan?ndan Allah raz? olsun. Sandalye için te?ekkür ediyoruz. Ancak bize akülü sandalye verilse daha mutlu olaca??z” dedi.

Belediye Ba?kan?m?z Saadettin Aslan da, geçmi? olsun dileklerini ileterek, akülü sandalye konusunda da ara?t?rma yapaca??n?, bir hay?rseverden yard?mc? olmas?n? isteyece?ini söyledi.