Başkan Aslan, “Tedbirlere Uymak Vicdani Sorumluluğumuzdur”

  • Yazının Tarihi: 1 Aralık 2020
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da belediye meclisi Aralık ayı ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis toplantısına Covid-19 testleri pozitif çıkan meclis üyeleri Osman Kurdak, Kudret Demircioğlu ve Ahmet Gelen katılmazken, diğer meclis üyelerinin tamamının katıldığı görüldü.

Meclisin açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Ülkemizde son zamanlarda şiddetini iyice arttıran Covid-19 salgını nedeniyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan alınacak olan yeni tedbirleri açıkladı. Bu virüsten bir an önce kurtulmak için tedbirlere uymak kendimize, sevdiklerimize ve ülkemize karşı vicdani sorumluluğumuzdur. Ayrıca Covid-19 testleri pozitif çıkan Meclis Üyelerimiz Osman Kurdak, Kudret Demircioğlu ve Ahmet Gelen’e acil şifalar diliyor, en kısa sürede eski sağlıklarına kavuşup aramıza dönmelerini temenni ediyorum. Bu salgından hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemde bulunan 4 maddeden 3’ü kabul edilirken, 1 madde ise komisyona havale edildi.

Meclis oturumu bir sonraki toplantının gün ve saatinin belirlenmesiyle sona erdi.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama