Belediye Meclisimiz Toplandı

• Yazının Tarihi: 3 Kasım 2020

Belediyemiz meclisi 2020 yılı Kasım ayı 1’inci olağan meclis toplantısı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan başkanlığında ve meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yoklamayla başlayan meclis Başkanımız Saadettin Aslan’ın açılış konuşmasıyla devam etti.

Başkanımız Saadettin Aslan konuşmasında geçtiğimiz Cuma günü İzmir’de meydan gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerken, yaralılara ve tüm İzmir halkına meclisimiz adına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkanımız ayrıca Covid-19 hastalığına yakalanan ve şuan da hastanede tedavi gören geçmiş dönem meclis üyemiz Mehmet Akif Coşkunoğlu’na geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemde bulunan 4 maddeden 1’i kabul edilirken diğer 3’ü komisyonlara havale edildi.

Meclisimiz bir sonraki toplantının gün ve saatinin belirlenmesiyle sona erdi.