Minik Yüzücüler Sertifikalarını Aldı

  • Yazının Tarihi: 14 Eylül 2020
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Minik Yüzücüler Sertifikalarını Aldı

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da belediye tarafından 5-12 yaş arası çocuklara yönelik açılan yüzme kursu tamamlandı.

Covid-19 salgını nedeniyle geç başlayan yüzme kursunu başarıyla tamamlayan minik yüzücüler sertifikalarını Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın elinden aldılar.

24 Ağustos ile 10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen kursta yüzmeyi öğrenen minikler Karaisalı Belediyesi’ne ait yüzme havuzunda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Ailelerin de yer aldığı törende minik yüzücülere sertifikalarını veren Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, yüzme kursuna 55 kişinin katıldığını söyledi.

Başkan Aslan sertifika töreninde yaptığı konuşmada, “Açtığımız yüzme kursu sayesinde minik yavrularımız hem eğlenceli zaman geçirdiler hem de yüzmeyi öğrendiler. Belediyemiz bünyesinde bu yıl ilk defa açtığımız yüzme kursunu bundan sonra her yıl açmayı planlıyoruz. Spor yapan bir gençlik ve herkesin spor yaptığı bir ilçe profili oluşturmak bizler için önemli bir husustur. Çocuklarımızı yürekten tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Aslan, yüzme kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikalarını verdi.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama