Karaisalı Belediyesi Ücretsiz KPSS Kursu Açtı

  • Yazının Tarihi: 14 Temmuz 2020
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Karaisalı Belediyesi Ücretsiz KPSS Kursu Açtı

Adana’nın ilçesi Karaisalı’da belediye tarafından ortaöğretim ve ön lisans mezunu öğrencilere yönelik ücretsiz KPSS kursu açıldı.

Eğitime sürekli önem veren ve bu konuda birçok hizmet sunan Karaisalı Belediyesi, şimdi de Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) kursu açtı.

Karaisalı Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’ndeki kursta 67 KPSS adayı eğitim görüyor. Ortaöğretim ve ön lisans mezunlarına yönelik KPSS kursunda, Türkçe, Matematik, Coğrafya ve Tarih branşlarında dersler veriliyor.

Karaisalı Belediyesi olarak eğitime sürekli önem verdiklerini belirten Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder’ sözünde olduğu gibi bizde eğitime çok büyük önem veriyoruz. Eğitim bir milletin bir ülkenin temel taşıdır. Mevcut Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından kapatılan ve Karaisalı Belediyesi bünyesinde yeniden açtığımız gençlik eğitim merkezinde daha önce üniversiteye girecek öğrencilerimize yönelik YKS kursu açmıştık. Şimdi de ortaöğretim ve ön lisans mezunu kardeşlerimiz için KPSS kursu açtık. Gençlerimiz açtığımız kursta sınav zamanına kadar eğitim alacak. İnşallah her öğrencimiz güzel puanlar alarak atanırlar. Öğrencilerimize emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrenci kardeşlerime girecek oldukları sınavda başarılar dilerim. Karaisalı Belediyesi eğitime hizmet etmeye bundan sonrada devam edecektir.” dedi.

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama