Hediyelik Eşya Üretim Merkezi Projesiyle İlgili Toplantı Düzenlendi

• Yazının Tarihi: 2 Temmuz 2020

Kuzey Adana Kalkınma Programı projesi kapsamında projeyi yürüten Aladağ Belediyesi’ne bağlı ekip tarafından İlçe Kaymakamımız Mehmet Kaya ve Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’ın katılımıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda ilçemize yapılacak olan ‘Hediyelik Eşya Üretim Merkezi’ projesi ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

İlçemizde yapılacak olan Hediyelik Eşya Üretim Merkezi projesi kapsamında Karaisalı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Seramik Biçimlendirme,  Dekoratif El Sanatları, El Yapımı Sabun Üretimi, Magnet Yapımı, Cam İşleme Kursları açılacak. Yaklaşık 200 kişi proje kapsamında eğitim görecek. Üretilen hediyelik eşyalar belirlenecek satış noktalarında ve e-ticarette satışa sunulacak.