Belediye Meclisimizden Kınama

  • Yazının Tarihi: 5 Mart 2020
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Belediye Meclisimizden Kınama

Belediye meclisimiz Mart ayı 2’nci olağan toplantısını Belediye Başkanımız Saadettin Aslan başkanlığında gerçekleştirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde dün yaşanan olayla ilgili AK Parti Meclis Üyesi Mustafa Ekici bir konuşma gerçekleştirdi.

Ekici konuşmasında, “CHP Genel Başkanı ve onun sözcüleri, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir milli mücadele verirken, birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gereken bu günlerde Cumhurbaşkanımıza ağır şekilde saldırmakta ve Suriye’deki mücadelemizi zafiyete uğratmak için mücadele etmektedirler. Daha önce Fetö’nün sözcülüğüne soyunan Kılıçdaroğlu, bugünlerde ise Esad’ın sözcüsü gibi konuşmakta ve Esad’ın askerlerinin Mehmetçiğimizi koruduğunu iddia edecek kadar ileri gitmektedir. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde dış cepheyi zafiyete uğratmak için iç cepheyi parçalamaya çalışmaktadırlar” ifadelerine yer verdi.

Konuyla ilgili Belediye Başkanımız Saadettin Aslan ise, “Cumhurbaşkanımız Türkiye’yi temsil ediyor. Eleştiri olabilir ama eleştirinin de seviyeli olması gerekiyor. Hakarete varacak şekilde hiç bir siyasi partinin liderine eleştiri yapılamaz. Ben şahsım adına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve sözcülerini gerçekleştirdikleri konuşmalardan dolayı kınıyorum” dedi.

Gündem dışı konuşmaların ardından gündeme geçildi. Gündemde bulunan 1 madde meclis üyelerimiz tarafından görüşülerek karara bağlandı.

Bir sonraki meclisin gün ve saatinin belirlenmesiyle meclis oturumu sona erdi.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama