Belediyemiz Meclisinde İdlib Şehitlerimiz Unutulmadı

• Yazının Tarihi: 3 Mart 2020

Karaisalı Belediye Meclisi’nde İdlib şehitleri unutulmadı. Şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, dua edildi.

Karaisalı Belediye Meclisi Mart Ayı 1’inci olağan toplantısı Belediye Başkanı Saadettin Aslan başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclisin açılış konuşmasını yapan Başkan Aslan, “Bugün gündem maddemiz yok ancak ülkemizde önemli gündemler var. Geçtiğimiz günlerde Suriye’de 34 vatan evladımız şehit oldu. Suriye rejim güçleri ile Rusya’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği alçak saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Barış anlaşması olduğu halde, Astana ve Soçi anlaşmalarına rağmen yaptıkları bu alçakça saldırıyı meclis olarak kınıyorum” dedi.

Başkan Aslan’ın konuşmasının ardından söz alan AK Parti, MHP ve İYİ Parti Grup sözcüleri de İdlib’te ki saldırıyı kınayarak, şehitlerimize rahmet, yaralılara da şifa dilediler.

Gündem dışı konuşmaların ardından şehitler için Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Mecliste gündem maddesi oluşmadığından dolayı bir sonraki meclisin gün ve saatinin belirlenmesiyle toplantı sona erdi.

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama