KKTC’li Muhtarlardan Başkan Aslan’a Ziyaret

• Yazının Tarihi: 2 Mart 2020

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Gazimağusa ilçesi mahalle muhtarları Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ı makamında ziyaret ettiler.

KKTC’de görev yapan mahalle muhtarları ile Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Aslan’ı makamında ziyaret edip bir süre sohbet ettiler. Başkan Aslan ardından misafirlerine ilçenin turizm değerlerinden olan Varda Köprüsü’nü gezdirerek, burada muhtarlara ilçe hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aslan, “Kıbrıs bizim yavru vatanımız. Sizleri burada görmek, ağırlamak bizim için mutluluk kaynağı, ilçemize hoş geldiniz. Kıbrıslı kardeşlerimize bizlerden selam söyleyiniz. Siz değerli muhtarlarımıza çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

KKTC’li muhtarlar ise Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, Varda Köprüsü ve Karaisalı’yı çok beğendiklerini söylediler.