Belediye Meclisimiz Toplandı

  • Yazının Tarihi: 4 Şubat 2020
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Belediye Meclisimiz Toplandı

Belediye meclisimiz Şubat ayı 1’inci olağan toplantısını Belediye Başkanımız Saadettin Aslan başkanlığında gerçekleştirdi.

Meclisin açılış konuşmasında alınan kararların Karaisalı’ya hayırlara vesile olması dileklerinde bulunan Başkanımız Saadettin Aslan, “Son günlerde ülkemiz üzerinde oynanan oyunlardan birisi olan Yunanlı parlamenterin yaptığı çirkin ve alçak saldırıyı kınıyorum. Bunlar tarihten gelen kinlerini her fırsatta kusmaya devam edeceklerdir. Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bu ve bunun gibiler hiçbir şekilde amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bir diğer konu ise Elazığ’da yaşanan ve tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem konusudur. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Biz Karaisalı Belediyesi olarak deprem bölgesinde bulunan yetkililerle iletişim halindeyiz. Orada bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının neler olduğunu öğrenerek o yönde elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Ayrıca dün İdlib’de rejim unsurları tarafından yapılan hain saldırıda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum’ dedi.

Açılış konuşmasının ardından gündem dışı söz alan meclis üyelerimiz talep ve isteklerini belirttiler. Ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemde bulunan 4 maddeden 1’i kabul edilirken, diğer 3 madde komisyona havale edildi.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama