Adana Valisi Mahmut Demirtaş’tan İlçemize Ziyaret

  • Yazının Tarihi: 11 Aralık 2019
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Adana Valimiz Sn. Mahmut Demirtaş bir dizi ziyaretler için ilçemize geldi.

Ziyaret kapsamında ilçe kaymakamlığı ve belediye başkanlığımızı ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, İlçe Kaymakamı Mehmet Kaya ve Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’dan ilçenin genel durumu, yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Vali Mahmut Demirtaş, daha sonra ilçe esnaflarına hayırlı işler dileklerinde bulunarak, mahalle muhtarlarımız ve ilçe halkımızla bir araya geldi. Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, ilgili birimlerle iletişim kurarak sorunların bir an önce giderilmesi talimatını verdi.

Karaisalı’ya yeni yapılan sağlık ocağı hakkında bilgi alan Vali Mahmut Demirtaş ardından Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, merkezin ve öğrencilerin durumu hakkında kurum müdüründen bilgi aldı.

Vali Mahmut Demirtaş son olarak ise ilçemiz Çakallı Mahallesinde KOSGEB tarafından genç girişimciliği destekleme projesi kapsamında domates serası kuran Bekir Eray Çelikoğlu’nun serasında incelemelerde bulundu.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama