Karaisalı Belediyesi Muhtarlar Toplantısı sona erdi

• Yazının Tarihi: 30 Ekim 2015
  • MUHTARLAR 1 MUHTARLAR 2 MUHTARLAR 3

Karaisal? Belediyesi taraf?ndan düzenlenen Muhtarlar Dan??ma toplant?s?n?n üçüncüsü gerçekle?tirildi.
Karaisal? Belediyesi Meclis Salonunda yap?lan toplant?ya, Etekli, Ku?çusofulu, Tümenli, Ömerli, Fettahl?, Dö?ekevi, Boztahta, Sar?mehmetli ve Çorlu mahallerinin muhtarlar? kat?ld?.

Daha çok ormanl?k alandan olu?an mahallelerin muhtarları, daha çok orman kesim i?inin daha önce kooperatif eliyle yap?ld???n? be orman gelirlerinden vatanda?lar?n yararland???n?, ancak ?imdi ise kesim i?lerinin ihale edilerek tüccarlara pe?ke? çekildi?ini ve birçok müteahhidin para vermeden gittiklerini söylediler.

Ormanda çal??t?r?lan i?çilerin iktidar partisi taraf?ndan militan gibi kulland?r?ld???n? ifade eden muhtarlara, toplant?ya kat?lan MHP Adana Milletvekili Seyfettin Y?lmaz,  “Bekleyin, sabredin, az kald?” dedi.

Karaisal? Belediye Ba?kan? Saadettin Aslan da konu?mas?nda, Karaisal?- K?z?lda? Yolu, K?z?lda?-Pozant? yolu, Kelceler yolu ve 200 kilometrelik yollar?n asfaltlama i?lerinin maliyetinin 50 milyon liray? buldu?unu ifade ederek, “Bu hizmetler 2016 y?l?nda artarak devam edecektir. ?ahs?n?zda bir kez daha Adana Büyük?ehir Belediye Ba?kan?m?za te?ekkür ederim” diye konu?tu.

Toplant?ya MHP Karaisal? ?lçe Ba?kan? A. Sezai Y?lmaz, MHP Karaisal? Kad?n Kollar? Ba?kan? Hatice Efe, Adana Büyük?ehir Belediyesi K?rsal Kalk?nma Dairesi ?ube Müdürü Zehra Durak, Meclis Üyesi Esat Köse ve muhtarlar kat?ld?.