Büyükşehir Meclisine Başkan Aslan Damgasını Vurdu

  • Yazının Tarihi: 12 Temmuz 2019
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Büyükşehir Meclisine Başkan Aslan Damgasını Vurdu

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Temmuz ayı 1’inci olağan meclis toplantısına Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan konuşmalarıyla damga vurdu.

Mecliste gündem dışı söz alan Başkan Aslan, işten çıkarılmalar, sinekle mücadele, yol çalışmaları gibi birçok konuya değindi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan mecliste yaptığı konuşmada, “İşçi kardeşlerimizi çıkarmak için bahane arayanlar, başka konularda bahane arasın. Gariban evlatlarına çalışmıyor bankamatikçi iftirası atıp işten çıkarmayın. ASKİ ve diğer birimlerden çıkarılan işçi kardeşlerimizin sonuna kadar yanlarında olacağıma buradan bir kez daha değinmek istiyorum” dedi.

“İlaçlama Araçlarının Hepsine Haciz Kondu”

Başkan Aslan konuşmasının devamında ise Adana genelinde görülen sinek istilasına değinerek, “Seçim bitti 40 gün sonra ilaçlama başladı. İlaçlama araçlarına her gün belirli bir limitte yakıt veriliyor. Karaisalı’nın 55 km uzakta mahallesi var, verilen yakıt anca gidip gelmeye yetiyor. Ara sokaklara araçlar giremiyor çünkü yakıt yok. Zaten şu anda ilaçlama araçlarının hepsine haciz kondu. Karaisalı’da iki tane ilaçlama aracı var plakaları sökük şekilde belediye garajında duruyor. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin yol şube müdürü ilçemize geliyor ama belediye başkanlığı makamına uğramıyor. Acaba birilerinden uğramayın diye talimat mı alıyor” şeklinde konuştu.

“Hüseyin Sözlü’ye Teşekkür Ediyorum”

Karaisalı’da bir diğer sorunun ise büyükşehir belediyesine bağlı yolların olduğunu belirten Aslan, “Karaisalı’nın yollarında çok büyük sorunlar var. Vatandaşlara hizmet etmek için Adana Büyükşehir Belediyesi’nden getirdiğimiz araçlar sayım yapılacak bahanesiyle alındı 3 aydır geri vermelerini bekliyoruz. Seçimlerin üzerinden 3 ay geçti. Vatandaş hizmet bekliyor. Sürekli para yok bahanesiyle olmaz bu işler. Geçmiş dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü döneminde de para kısıtlı geliyordu. Ancak Sözlü kendisi ve çalışma arkadaşlarının becerisiyle hizmetleri aksatmadan gerçekleştirdi. En büyük hizmetleri de ilçemize yaptı. Kendisine buradan teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama