Elbirliğiyle İlçemizi Tanıtıyoruz

• Yazının Tarihi: 14 Ekim 2015

Ülkemizin farklı coğrafyalarından eğitim görmek için Çukurova Karaisalı Meslek Yüksek Okuluna gelen öğrencilerimize, ilçemizin tarihi ve turisttik bölgelerine gezi düzenleyerek ilçemizi tanımalarına destek veriyoruz.

Çukurova Karaisalı Meslek Yüksek Okulunu kazanarak ilçemize yeni gelen öğrencilerimize Belediyemiz tarafından iki adet minibüs tahsis edilerek Kapıkaya Kanyonu, Varda (Alman) Köprüsü, Yer Köprü ve Dokuz Oluk mesire alanına gezi düzenleyerek ilçemizi tanışmalarını sağlıyoruz. Belediyemizin araç tahsisiyle birlikte organizasyonun oluşmasına büyük katkı sağlayan Karaisalı Ülkü Ocağı Başkanı Sn Kenan KÜÇÜK öğrencilerle birebir ilgilenerek ilçemizin tanıtımında vermiş oldukları destek için, kendilerine buradan teşekkür ederiz.

KARAİSALI BELEDİYESİ

Bu yazıya 1 Yorum Yapıldı.

• Muhammed
    15 Ekim 2015 06:15

Basta Sayın Kenan KÜÇÜK olmak üzere geziye yardımcı olan herkese teşekkür ederiz.

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama