Elbirliğiyle İlçemizi Tanıtıyoruz

• Yazının Tarihi: 14 Ekim 2015

Ülkemizin farkl? co?rafyalar?ndan e?itim görmek için Çukurova Karaisal? Meslek Yüksek Okuluna gelen ö?rencilerimize, physician ?lçemizin tarihi ve turisttik bölgelerine gezi düzenleyerek ilçemizi tan?malar?na destek veriyoruz.

Çukurova Karaisal? Meslek Yüksek Okulunu kazanarak ilçemize yeni gelen ö?rencilerimize Belediyemiz taraf?ndan iki adet minibüs tahsis edilerek Kap?kaya Kanyonu, ask Varda (Alman) Köprüsü, Yer Köprü ve Dokuz Oluk mesire alan?na gezi düzenleyerek ilçemizi tan?malar?n? sa?l?yoruz. Belediyemizin araç tahsisiyle birlikte organizasyonun olu?mas?na büyük katk? sa?layan Karaisal? Ülkü Oca?? Ba?kan? Sn Kenan KÜÇÜK ö?rencilerle birebir ilgilenerek ilçemizin tan?t?m?nda vermi? olduklar? destek için, kendilerine buradan te?ekkür ederiz.

KARA?SALI BELED?YES?

Bu yazıya 1 Yorum Yapıldı.

• Muhammed
    15 Ekim 2015 06:15

Basta Sayın Kenan KÜÇÜK olmak üzere geziye yardımcı olan herkese teşekkür ederiz.