Başkan Aslan, Halı Saha Açılışını Gerçekleştirdi

  • Yazının Tarihi: 12 Haziran 2019
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Karaisalı’da faaliyete giren Çeceli Park Halı Sahanın açılışını Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan yaptı.

Karaisalı Belediyesi tarafından ihale usulüyle 30 yıllığına kiraya verilen ve Uğur Ünaldı Sportif Organizasyon Şirketi tarafından alınan alana ilk etapta yapılan Çeceli Park Halı Sahanın açılışı öncesinde Kuran-ı Kerim okunarak, dualar edildi. Ardından açılış kurdelesi kesildi.

Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan açılışta yaptığı konuşmada “Gençlerimizin her türlü kötü alışkanlıklardan kurtulması için onları sosyal faaliyetlere ve spora yönlendirmeliyiz. Gençlerimizi sporun her dalında aktif kılmalıyız. İnsanların yeteneğine bakmaksızın bilhassa gençlerimizi spor amacıyla bu sahalara ve sporun diğer dallarına yönlendirmeliyiz. Uzun süredir projelerimiz arasında bulunan spor tesisinin ilk etabı olan halı sahanın açılışını bugün gerçekleştirdik. Spor tesisimiz tamamlandığında içerisinde spor salonu, havuz, konferans salonu ve kafeterya bulunacak. Hizmete giren bu tesisin ilçemize ve vatandaşlarımız hayırlı olmasını diliyorum. Yeni projelerimizle ilçemizi kısa zaman içerisinde tarım hayvancılık ve turizm alanlarında da çok daha iyi yerlere getireceğiz” diye konuştu.

Açılışa ayrıca MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama