Karaisalı’da Kuva-yi Milliye ve İftar Programı Düzenlendi

  • Yazının Tarihi: 17 Mayıs 2019
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Karaisalı’da Kuva-yi Milliye ve İftar Programı Düzenlendi

Karaisalı Belediyesi tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla ilçe merkezinde Kuva-yi Milliye ve iftar programı düzenlendi. Sunuculuğunu Fatma Beyza Gündoğan’ın yaptığı programa ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu konuşmacı olarak katıldı.

Karaisalı Belediyesi’nin ev sahipliğinde ilçe merkezinde düzenlenen program Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın konuşmasıyla başladı.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan konuşmasında, “Bu güzel ramazan ayında siz değerli hemşerilerimizle birlikte olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Bugün bu programda bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Karaisalı vatanına, bayrağına, dinine sahip çıkan evlatlar yetiştiren bir ilçe. Adana’nın kurtuluşunun teminatıdır ilçemiz. Kuva-yi Milliye harekatı buradan başlamıştır. Bugün olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde nice ramazan ayı yaşamak dileğiyle, Rabbim tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul etsin” dedi.

Başkan Aslan’ın konuşmasının ardından ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu sahne alarak programa katılanlara Razaman Ayı ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından programa katılan yaklaşık 2 bin kişi hep birlikte iftarlarını yaptılar.

İftarın ardından Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı’nın düzenlediği Kuran’ı Kerim okuma yarışmasında 1. olan Şaban Gül Kuran’ı Kerim tilaveti sundu. Ezgi ve türküleriyle Hasan Tekerlek ve semazen ekibi programa katılanlara unutulmaz bir gün yaşattılar.

Program sonunda sunucu Fatma Beyza Gündoğan’a ve ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu’na çiçek ve tablo hediye edildi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, Karaisalı Kaymakamı Selami Korkutata, AK Parti Karaisalı İlçe Başkan Vekili Cavit Namdar, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük, belediye meclis üyeleri, binlerce vatandaş katıldı.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama