Başkan Aslan’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

  • Yazının Tarihi: 16 Nisan 2019
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Başkan Aslan’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Karaisalı Belediye Başkanlığı’na 2. defa seçilen Başkanımız Saadettin Aslan’a makamında hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Makama gelen vatandaşların tamamını kabul eden ve Karaisalı’ya özgü murt çayından ikram eden Başkan Aslan’a siyasi partilerden, kurum ve kuruluşlardan da ziyaretler gerçekleşiyor.

Halkın yoğun ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Karaisalı Belediye Başkanımız

Saadettin Aslan, “Bizleri yalnız bırakmayarak makamımızda ziyaret eden tüm dostlarıma, arkadaşlarıma ve vatandaşlarımıza nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de tüm kurumlarımızla uyum ve işbirliği içerisinde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. İlçemizin geleceğine yönelik hizmet ve yatırımları birlikte hayata geçireceğiz. Bizler bu makamın esas sahipleri olan vatandaşlarımızın dertlerini ve sıkıntılarını çözmek, ilçemize hizmet edebilmek için buradayız. Vatandaşlarımız bize bu görevi 2. defa layık gördü, bizde onlara layık olmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi

2014 yerel seçimlerinde oturduğu belediye başkanlığı koltuğunda genç yaşlı her kesimin sevgisini kazanan Başkan Aslan, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı olarak yüzde 70 oy oranıyla seçimleri yeniden kazanmıştı.

 

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama