Karaisalı’da Yeni Dönemin İlk Meclisi Toplandı

  • Yazının Tarihi: 11 Nisan 2019
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Saadettin Aslan başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında belediyenin farklı komisyonlarında görev alacak yeni meclis üyeleri de oylama ile belirlendi.

Siyasi parti ilçe başkanlarının ve belediye birim müdürlerinin de yer aldığı meclis toplantısı açılış yoklamasıyla başlarken, ilk meclis toplantısının katip üyeliklerini en genç meclis üyeleri olan AK Parti Meclis Üyesi Turgay Bulut ve MHP Meclis Üyesi Mustafa Özkaya yaptı.

Meclis başkan vekilliği ve divan katip üye seçimiyle devam eden toplantıda Mustafa Ekici 1. Başkan Vekilliğine, Esat Köse ise 2. Başkan Vekilliğine seçildi. Toplantıda belediye encümeni, imar ve bayındırlık komisyonu, plan bütçe komisyonu, tarım orman ve mahalle hizmetleri komisyonu, eğitim kültür ve gençlik komisyonu, çevre ve sağlık komisyonu üyeleri seçildi.

Yeni dönemin ilk meclis toplantısında konuşan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, bütün meclis üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Başkan Aslan, “Birçok arkadaşımız yeni seçildi. Bir kısım arkadaşımızda ikinci dönem için meclis üyeliği yapıyorlar. Bu dönem Cumhur İttifakı olarak AK Parti ile MHP’den, Millet İttifakı olarak İyi Parti’den arkadaşlarımız mecliste yer aldılar. Yeni dönemin bütün meclis üyelerimize, Karaisalı’ya, belediyemize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bizim için önemli olan Karaisalı’da kalıcı hizmetler yapabilmektir” şeklinde konuştu.

5 yıl boyunca Karaisalı’ya hizmet verecek olan belediye meclisi 15 üyeden oluşuyor. Cumhur ittifakından 13 meclis üyesinin bulunduğu mecliste Millet İttifakı ise 2 üye ile temsil ediliyor.

Meclis toplantısının ardından ise Belediye Başkanı Saadettin Aslan meclis üyelerine rozetlerini takarak, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama