Karaisalı’da Yön Levhaları Yenileniyor

• Yazının Tarihi: 19 Mart 2019

Karaisalı’da Yön Levhaları Yenileniyor

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da belediye tarafından ilçe merkezinde bulunan yön levhaları yenileniyor.

İlçede bulunan ana cadde ve sokak levhaları 2 yıllık çalışma sonucu imar planlamasına uygun olarak yenilenmeye başlandı.

Tabelaların sürücülerin görüş açısına uygun bir şekilde yenilendiğini belirten Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “İlçemiz ana cadde ve sokaklarında bulunan, çevre kirliliğine neden olan yönlendirme levhalarını kaldırarak, yerine ilçemize yakışır levhaları yerleştirmeye başladık. Yön levhalarının değiştirilmesinin ardından günümüz çağına uygun barkodlu kapı numarası çalışmasına başlayacağız. Ayrıca Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından ilçemize bağlı tüm mahallelerin yön levhaları geçtiğimiz günlerde değiştirildi” dedi.