Meclisimiz Dönemin Son Meclis Toplantısını Yaptı

• Yazının Tarihi: 7 Mart 2019

Belediye Meclisimiz Dönemin Son Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Belediye meclisimiz, 31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesi son toplantısını Belediye Başkanımız Saadettin Aslan başkanlığında gerçekleştirdi.

Meclis salonundaki Mart ayı 2. olağan toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, ““Bu gün, 2014 – 2019 döneminin son meclis toplantısını yapıyoruz. 5 yıl birlikte çalıştık. Karaisalı’mıza hep birlikte güzel hizmetler yaptık.Bu bir bayrak değişimidir. Kapımız sizlere her zaman açıktır. Ben, meclis üyesi arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemde bulunan bir madde komisyondan geldiği gibi oy birliğiyle kabul edildi.

Meclisin sonunda ise Başkanımız Saadettin Aslan, meclis üyelerimize 5 yıllık hizmetleri için birer teşekkür plaketi takdim etti.