Kuvarsit Ocağı Halkın Katılım Toplantısı Duyurusu

• Yazının Tarihi: 1 Mart 2019

Adana İli, Karaısalı İlçesi, Çevlik Mahallesi Mevkii’nde Geçitaş Madencilik İnş. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan “S:58130 Sicil Numaralı ve Er:1508418 Erişim Numaralı Saha İçerisinde Bulunan Mevcut Kuvarsit Ocaklarına Ait Alansal ve Üretim Kapasite Artışı” projesi hakkında, ÇED Yönetmeliği EK-III’ de yer alan ÇED Genel Formatı çerçevesinde hazırlanan ve Bakanlığımıza sunulan dosya ile ilgili ÇED Yönetmeliği’nin 8. Maddesi gereğince ÇED süreci başlatılmış bulunmaktadır.

Süreç dahilinde “S:58130 Sicil Numaralı ve Er:1508418 Erişim Numaralı Saha İçerisinde Bulunan Mevcut Kuvarsit Ocaklarına Ait Alansal ve Üretim Kapasite Artışı” projesine ilişkin ÇED Yönetmeliği’nin 9. Maddesi gereğince ÇED sürecine halkın katılımını sağlamak, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 14/03/2019 tarihinde saat 14:00’da Adana İli Karaisalı İlçesi, Çevlik Mahallesinde (Solaklı) Mustafa KUŞDEMİR’e ait kahvehanede Halkın Katılımı Toplantısı yapılacaktır. Tüm vatandaşlarımız davetlidir.