Karaisalı Belediyesinden Kitap Fuarına Ulaşım Desteği

• Yazının Tarihi: 14 Ocak 2019

Karaisalı Belediyesinden Çukurova Kitap Fuarına Ulaşım Desteği

Karaisalı Belediyesi ilçede bulunan okullarda eğitim gören öğrencilere bu yıl on ikincisi düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı’na katılmaları için ulaşım desteği sağladı.

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 12.si düzenlenen ve yazarlar, yayın evleri ve kitapseverler tarafından yoğun ilgi gösterilen Çukurova kitap fuarına Karaisalı Belediyesi otobüslerle ulaşım desteği verdi.

Karaisalı Belediyesinin destekleriyle ilçede bulunan 1 Nisan Yatılı Bölge Ortaokulu, Karaisalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karaisalı Beydemir Ortaokulu, Karaisalı Etekli Erkeğin Şehit Fatih Yılmaz İlkokulu ve Karaisalı Atatürk Ortaokulunda eğitim gören öğrenciler 5-13 Ocak tarihleri arasından düzenlenen fuara katılma imkanı buldular.

Çukurova Kitap Fuarında yazarlarla bir araya gelen öğrenci ve öğretmenler kendilerinin fuar alanına ulaşmalarını sağladığı için Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a teşekkür ettiler.