İŞKUR Personellerine Teşekkür Toplantısı

• Yazının Tarihi: 27 Kasım 2018

İŞKUR Personellerimizin Görevlerinde ki Son Gününde Teşekkür Toplantısı Gerçekleştirildi

Türkiye İş Kurumu(İŞKUR) tarafından toplum yararına çalışma programı kapsamında belediye başkanlığımıza istihdam edilen 50 kişilik çalışma arkadaşlarımızın görev süresinin sona ermesi nedeniyle Belediye Başkanımız Saadettin Aslan toplantı programı gerçekleştirdi.

Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, 6 aydır birlikte çalıştıklarını belirterek, “Bizler geçen bu süre zarfında bir aile ortamında Karaisalı’da güzel hizmetler gerçekleştirdik. Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra ki çalışma hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.