Karaisalı’da Esnaflara Atatürk Tablosu Hediye Edildi

• Yazının Tarihi: 10 Kasım 2018

Karaisalı’da, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 80. yılına özel olarak, ilçede faaliyet gösteren esnaflara Atatürk tablosu hediye edildi.

Karaisalı Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında tüm ilçenin Atatürk fotoğraflarıyla donatılması için harekete geçti. Karaisalı Belediyesi bu kapsamda dükkanların Atatürk fotoğraflarıyla süslenmesi için esnaflara Atatürk tablosu hediye etti.

Karaisalı Belediye Başkan Vekilimiz Hakan Arıcı ve personellerin gerçekleştirdiği ziyaretler ile esnafa tablo hediye edildi. Atatürk tablolarını alan esnaflar, memnuniyetlerini dile getirerek, böylesine anlamlı bir davranıştan dolayı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’a ve tüm personellere teşekkür ettiler.