İlçemizde Muhtarlar Günü Toplantısı Düzenlendi

• Yazının Tarihi: 19 Ekim 2018

Adana Büyükşehir Belediyesi organizatörlüğünde ve belediye başkanlığımızın ev sahipliğinde ilçemiz çok amaçlı toplantı salonunda Muhtarlar Günü programı gerçekleştirildi.

Muhtarlar Günü programı, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’ın ev sahipliğinde ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’nün önderliğinde Karaisalı, Pozantı ve Aladağ’lı mahalle muhtarlarımızın katılımıyla düzenlendi.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Programın sonunda ise Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, Adana Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Teoman Yılmaz ve Aladağ’lı mahalle muhtarlarına Atatürk tablosu hediye etti.