Kaymakam Selami Korkutata’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

• Yazının Tarihi: 27 Eylül 2018

31.08.2018 tarih ve 2018/157 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Karaisalı Kaymakamlığına asaleten atanan Selami KORKUTATA’ya Belediye Başkanımız Saadettin Aslan hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete Başkanımız Saadettin Aslan’a, Başkan Yardımcılarımız Rıfat Köroğlu ile Recep Ak, Belediye Personel Amirimiz Kenan Küçük, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekilimiz Cihat İslam Şahin, Zabıta Müdür Vekilimiz Serdal Durukan ve Bekirli Mahalle Muhtarımız Kerim Küçükyücel eşlik etti.

Karaisalı Kaymakamlığına atanan Selami KORKUTATA’ya Atatürk tablosu ve Karaisalı’nın tanıtım kitapçığını hediye eden Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, ilçemizde ki yeni görevinde başarılar diledi.