Bahçeli’den Başkan Aslan’a Göreve Devam Emri

• Yazının Tarihi: 26 Eylül 2018

MHP Lideri Devlet Bahçeli’den Başkan Aslan’a Göreve Devam Emri

Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Başkan Yardımcımız Rıfat Köroğlu ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye, 2014 yılından itibaren Karaisalı’ya yapılan hizmetlerin sunumunu gerçekleştirdi. Hizmetleri tek tek inceleyen MHP Lideri Devlet Bahçeli, yapılan hizmetlerin takdire şayan olduğunu belirterek, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’ı tebrik etti.

Ziyaretin sonunda ise Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet Bahçeli, 2019 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Karaisalı Belediye Başkan Adayının yeniden Saadettin Aslan olduğunu belirterek, Karaisalılı hemşehrilerine selam gönderdi.