Çukurova Kalkınma Ajansı İle Protokol İmzaladık

• Yazının Tarihi: 25 Eylül 2018

Çukurova Kalkınma Ajansı İle Protokol İmzaladık.

Belediye Başkanlığımız ile Çukurova Kalkınma Ajansı arasında “Karaisalı’da Varda, Huzur Orada” projesinin protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Çukurova Kalkınma Ajansı yetkilileri ve Karaisalı Belediye Başkan Yardımcımız Recep Ak’ın da bulunduğu imza töreni sonrası konuşan Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, “Belediye Başkanlığımız ile Çukurova Kalkınma Ajansı arasında “Karaisalı’da Varda, Huzur Orada” projesinin protokol imza töreni tüm engellemelere rağmen gerçekleştirildi. Projenin maliyetinin yüzde 75’i Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacak. Kapıkaya Kanyonu ile Varda Köprüsü arasında yapılacak olan bu çalışmada macera parkı, çocuk oyun parkı, çeşitli ahşap donatılar, yürüyüş yolu, ıslah çalışması, çeşmeler ve diğer çalışmalar yapılacak. Bölgenin turizme kazandırılması noktasında bir adım daha atılmış olduk. Sonuçta Karaisalı esnafı ve yerel halk ile kazanan Karaisalı olacak” dedi.