Nergizlik ve Kuşçusofulu Mahallelerinde İftar Yemeği

  • Yazının Tarihi: 21 Eylül 2018
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

KARAİSALI BELEDİYESİ’NDEN NERGİZLİK VE KUŞÇUSOFULU MAHALLELERİNDE İFTAR YEMEĞİ

Her yıl Muharrem ayının başlangıcından itibaren, Hz. Hüseyin’in şehit edilmesi nedeniyle Alevi hemşehrilerimiz 10 gün süreyle oruç tutuyor. İlçemizde de oruç tutan Nergizlik ve Kuşçusofulu mahallelerinde belediyemiz tarafından iftar yemeği verildi.

Nergizlik Mahallesinde Karaisalı Belediyesi tarafından kurulan alanda iftar yemeği verildi. Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük, Başkan Yardımcımız Rıfat Köroğlu, Nergizlik Mahalle Muhtarı Eren Nergiz ve mahalle sakinlerinin katıldığı iftar yemeğinden sonra Kuran-ı Kerim okundu ve dualar yapıldı. Mahalle sakinleri Belediye Başkanımız Saadettin Aslan ve personellerimize teşekkür ettiler.

Kuşçusofulu Mahallesinde de İftar Yemeği Verildi

Muharrem Ayı dolayısıyla ilçemize bağlı Kuşçusofulu Mahallesinde de belediyemiz tarafından iftar yemeği verildi. Yemekten sonra Kuran-ı Kerim okunurken yemek duası da yapıldı. İftar programına Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’ın yanı sıra, Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük, Başkan Yardımcımız Rıfat Köroğlu, meclis üyelerimiz, mahalle muhtarlarımız ve mahalle sakinleri katıldı.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama