Karaisalı Paşasını Karşıladı

  • Yazının Tarihi: 7 Ağustos 2015
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Önce Babası Süllü Aslan İle Annesi Emiş Aslan’ın Elini Öpen Ve Daha Sonra Oğlu Cihan Arslan İle Karaisalı Belediyesi’ne Yürüyerek Gelen Tuğgeneral Adnan Arslan’ı, Belediye Girişinde Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Belediye Meclis Üyeleri Ve Personel Karşıladı.

Yüksek Askeri Şura Ağustos Ayı Olağan Toplantısında Gaziantep İl Jandarma Alay Komutanı İken Tuğgeneralliğe Yükseltilen Ve Aynı Zamanda Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın Abisi Olan Adnan Aslan İçin Memleketinde Karşılama Töreni Düzenlendi.

Önce Babası Süllü Aslan İle Annesi Emiş Aslan’ın Elini Öpen Ve Daha Sonra Oğlu Cihan Arslan İle Karaisalı Belediyesi’ne Yürüyerek Gelen Tuğgeneral Adnan Arslan’ı, Belediye Girişinde Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Belediye Meclis Üyeleri Ve Personel Karşıladı. Burada Kurban Kesilerek Karşılanan Tuğgeneral Aslan, Yapılan Duadan Sonra Karaisalı Belediye Başkanlığı Makamına Geçti. Başkan Aslan Murt Çayı İkram Etti.

adnan-arslan-karaisali-belediyesini-ziyaret-etti-2

Başkan Aslan, Abisi Adnan Arslan’a Karaisalı İle Özdeşleşen Murtun Çayından İkram Etti. Belediye Hizmetlerini Kısaca Anlatan Saadettin Aslan, Abisi Tuğgeneral’e Görev Yapacağı Tokat Bölge Komutanlığı Görevinde Başarılar Diledi.

Tokat Jandarma Bölge Komutanı Adnan Arslan’ın Yanı Sıra Karaisalılı Piyade Kurmay Albay Adem Boduroğlu Da Tuğgeneralliğe Yükseltildi. Tümgeneral Ali Çardakçı İle Karaisalılı General Sayısı 3’e Çıktı.

Karaisalı Belediyesi Önünde Kurban Kesilerek Karşılanan Tuğgeneral Adnan Aslan,Yapılan Duadan Sonra Karaisalı Belediye Başkanlığı Makamına Geçti.

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama