Başkan Sözlü’den Kızıldağ Yaylası’na Toplu Taşıma Hizmeti

  • Yazının Tarihi: 26 Temmuz 2018
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Kızıldağ’a klimalı belediye otobüsleri seferde

Adana Büyükşehir Belediyesi, merkeze 78 kilometre uzaklıktaki Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’na 27 Temmuz Cuma gününden itibaren otobüs seferleri başlatıyor. Adana-Karaisalı arasında günde 27 sefer gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediyesi, sezon sonuna kadar Kızıldağ’a da günde 2 seferle  toplu taşıma hizmet verecek.

27 TEMMUZ’DAN İTİBAREN BAŞLIYOR

Ulaşım Daire Başkanlığı, merkeze 78 kilometre uzaklıktaki Kızıldağ Yaylası’na 27 Temmuz Cuma gününden itibaren otobüs seferlerinin başlatılacağını duyurdu. Karaisalı-Adana arasında günde 27 sefer gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sezon sonuna kadar Kızıldağ Yaylası’na da günde 2 seferle toplu taşıma hizmetini ulaştıracağı belirtildi.

SEFERLER KIZILDAĞ-ÇİFTE MİNARE CAMİ ARASINDA

Ulaşım Daire Başkanlığı’nın planlamasına göre otobüs seferleri Kızıldağ-Çifte Minare Cami arasında gerçekleştirilecek. İlk otobüs, sabah 05.30’da Kızıldağ’dan kent merkezine hareket edecek, ikinci sefer ise Çifte Minare Cami önündeki durak saat 17.30’da başlayacak. Vatandaşlar, Kızıldağ-Adana arasında hizmet verecek belediye otobüslerinden 6.75 lira ücret ödeyerek yararlanabilecek. Şehit, gazi yakınları, 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar ise ücretsiz kartları ile seyahat edebilecek.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama