Başkanımızdan Personellerimize Teşekkür Yemeği

  • Yazının Tarihi: 20 Haziran 2018
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, belediyemiz tarafından Ramazan Ayı boyunca mahallelerde verdiğimiz iftar yemeklerinde özverili çalışmalarından dolayı tüm personellerimize yönelik öğle yemeği programı tertip etti.

Tüm belediye personellerimizle öğle yemeğinde bir araya gelen Başkanımız Saadettin Aslan yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Karaisalı’da gözle görülür değişiklikler oldu. Bu değişimin asıl mimarları sizsiniz. Sizlere bu güne kadar yaptığınız hizmetler ve Ramazan Ayı’nda mahallelerde düzenlediğimiz iftar yemeklerinde ki özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzde, 24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri var. Karaisalı Belediyesi olarak biz milliyetçi bir belediyeyiz. Sizlerden isteğim, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli arasında imzalanan ‘Cumhur İttifakı’nın gücünü Karaisalı’da göstermenizdir” dedi.

Belediyemiz çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen programa Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’ın yanı sıra, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, belediye başkan yardımcılarımız, belediye birim amirleri ve müdürlerimiz ile personellerimiz katıldı.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama