Karaisalı’da Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

• Yazının Tarihi: 18 Haziran 2018

Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçemizde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

İlçe merkezinde bulunan Atatürk parkında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde İlçe Kaymakamı Melih Aydoğan ve Belediye Başkanımız Saadettin Aslan vatandaşların bayramlarını kutlayarak, bol bol sohbet ettiler.

Dualarla başlayan bayramlaşma programına katılanlara teşekkür eden Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, “Bayramlaşma programımıza uzaktan yakından katılıp bizlerle bayramlaşan herkese teşekkür ederim. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Nice bayramlara hep beraber tekrar girmeyi nasip etsin” dedi.

Bayramlaşma töreninin ardından ilçe protokolü, Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, İtfaiye Müdürlüğü ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, resmi kurumlarda çalışanların bayramlarını kutladılar. Bayramlaşma törenine, İlçe Kaymakamı Melih Aydoğan, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Rıfat Köroğlu, Karaisalı Ülkü Ocağı Başkanı Kenan Küçük, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.