Belediye Meclisimiz Toplandı

• Yazının Tarihi: 8 Haziran 2018

Belediye meclisimiz Haziran ayı olağan toplantılarını Meclis Başkanımız Saadettin Aslan başkanlığında gerçekleştirdi.

Meclisin 1. olağan toplantısında iki gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen gündem maddelerinin birisi meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edilirken, diğer gündem maddesi Plan Bütçe Komisyonu Başkanlığında Müşterek Komisyona havale edildi.

Meclisin 2. olağan toplantısında ise iki gündem maddesi görüşüldü. Birinci gündem maddesi geldiği birimce geri çekilirken, ikinci gündem maddesi meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Kaymakam Melih Aydoğan’a Fahri Hemşehrilik Beratı Verilecek

Belediye meclisimiz Haziran ayı 2. olağan toplantısında, bu ayın sonunda yabancı dil eğitimi için yurt dışına gideceğinden dolayı Karaisalı Kaymakamlığı görevine veda edecek olan Melih Aydoğan’a ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı fahri hemşehrilik beratı verilmesiyle ilgili gündem maddesi görüşüldü. Meclis üyeleri gündem maddesini oy birliğiyle kabul etti.