Muhtarlarımıza Kırtasiye Malzemesi Desteği

  • Yazının Tarihi: 23 Haziran 2017
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından ilçe mahalle muhtarlarımıza yönelik kırtasiye malzemeleri yardımı yapıldı.

İçerisinde bayrak, fotokopi kağıdı, zımba, ataş, dosya rafı, mürekkep gibi malzemeler olan paketi muhtarlarımıza Belediye Başkanımız Saadettin Aslan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Teoman Yılmaz verdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye muhtarlarımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, “Biz,  Karaisalı Belediyesi olarak hiçbir mahalle muhtarımıza ayrım yapmadan eşit hizmet ediyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda mahallelerimizin sıkıntılarını gidermek bizim görevimiz. Daha yaşanabilir bir Karaisalı için mahalle muhtarlarımızla işbirliği içerisinde çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Bütün hizmetlerimiz Karaisalı ve hemşehrilerimiz için” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Teoman Yılmaz ise kırtasiye yardımının ardından muhtarlarımıza ‘Muhtarlık Bilgi Sistemi’ hakkında bilgi verdi.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama