Başkanımız, Makam Koltuğunu Kadın Üyemize Bıraktı

• Yazının Tarihi: 9 Mart 2017

Karaisalı Belediyesi meclis üyesi Durdane Çopuroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Belediye Başkanımız Saadettin Aslan tarafından başkan vekili olarak atandı.

Karaisalı Belediye Başkan Vekili Durdane Çopuroğlu’nu ilk kutlayan ise Belediye Başkanımız Saadettin Aslan oldu. Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, başkan vekili Durdane Çopuroğlu’na çiçek vererek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde başkanlık koltuğuna oturan Durdane Çopuroğlu,“Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’a böylesine anlamlı bir günde yaptığı jestten dolayı şahsım ve Karaisalılı kadınlar adına teşekkür ediyorum. Bu başkanlık makamı sembolik olarak bana bir günlüğüne verilmiş olsa da başkanımızın demokratlığının ve kadın haklarına verdiği değerin bir göstergesidir” dedi.