Karaisalı’ya Hoşgeldin Bebek

• Yazının Tarihi: 1 Mart 2017

Belediye Başkanlığımız tarafından başlattığımız “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında, yeni doğan bebeklerimize çanta dağıtmaya devam ediyoruz.

Hem kız hem de erkek bebeklere, içerisinde zıbın, giysi, emzik, ateş ölçer, biberon, battaniye gibi yeni doğanlara gerekli olan  çantalar verilmeye devam ediliyor.

Yeni doğan bebeklerin evlerine kadar giderek, çantaları ailelerine teslim eden Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, “İlçemizde yeni doğan bebeklerimize, kızlar için pembe çanta, erkekler için de mavi çanta hazırlattık. İçinde zıbın, giysi, emzik, ateş ölçer, biberon, battaniye gibi yeni doğanlara gerekli olan eşyaları ailelerine teslim ediyoruz. Yeni doğan bebek ailede büyük bir heyecan ve sevince yol açmaktadır. Biz de bu sevince ortak olmak için bebeklerimize hoş geldin diyor ve doğum hediyesi olarak ailelerimizi ziyaret ediyoruz” dedi.

Bebek çantalarını alan aileler ise, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’a bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler.