Sözlü ile Aslan’ın Uyumu Karaisalı’yı Hizmete Doyurdu

  • Yazının Tarihi: 3 Kasım 2016
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan göreve geldikleri ilk günden itibaren canla başla çalışıp, Karaisalı’ya bugüne kadar yapılmayanı yapıyorlar.

BAKTILAR YAPMADILAR

Adana’nın en önemli yaylalarından biri olan Kızıldağ’a gitmek Hüseyin Sözlü ve Sadettin Aslan’dan önce bir eziyetti. Dar ve son derece virajlı yollar yaylacılara ve çevredeki köylerin halkına çok zorluk çıkarıyordu. Karaisalı kökenli Aytaç Durak, birkaç kez Kızıldağ Karakucak Güreşleri ağası olmasına rağmen bu yolu genişletmeyi düşünmemişti. Kızıldağ yolu Zihni Aldırmaz döneminde de yapılmamıştı.

OTABAN KALİTESİNDE

Kızıldağa eskiden kışın kar yağdığı zaman aylarca gidilmiyordu. Şimdilerde ise otoban kalitesinde ve genişilğinde yapıldı.Ayrıca Karaisalı Aladağ Kelceler mevkine yeni açılan yol da vatandaşın hizmetine sunuldu. Kızıldağ Pozantı arası 25 kilometrelik ulaşım yolu da Adana Büyükşehir Belediyesi ile Karaisalı Belediyesi birlikte açıyor. Kızıldağ’dan  Pozantıya gidebilmek için, Karaisalı-Adana ve otobanı kullanarak 178 kilometre yol kateden vatandaşlar yeni açılacak yoldan 30dakikada Pozantı’ya ulaşacaklar.

SORUNSUZ KARAİSALI

Varda köprüsü ve Yer köprü yolu genişletilerek Ülkemize gelen yerli ve yabancı turistlere tarihi ve turistik yerlere ulaşım kolaylığı sağlanması hedefleniyor. Hüseyin Sözlü ile Saadettin Aslan’ın uyumu ve hazırladıkları ortak projeler sayesinde Karaisalı ilçe merkezi ve köylerinde su sorununun kalmayacağı ifade ediliyor. Karaisalı Sözlü ve Aslan sayesinde tarihinde görmediği hizmete doyuyor.

sado-sozlukaraisali

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama