İlçemizde Bayramlaşma Töreni Yapıldı

• Yazının Tarihi: 5 Temmuz 2016

Belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreni ilçemizin Cumhuriyet Meydanında bulunan çay bahçesinde gerçekleştirildi.

Dualarla başlayan bayramlaşma programına katılanlara teşekkür eden Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, “Bayramlaşma programımıza uzaktan yakından katılıp bizlerle bayramlaşan herkese teşekkür ederim. Cenabı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Nice bayramlara hep beraber tekrar girmeyi nasip etsin” dedi.

Bayramlaşma töreninin ardından ilçe protokolü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Devlet Hastanesi, İtfaiye Müdürlüğü ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, bayramlarını kutladılar.

Bayramlaşma törenine, Kaymakam Mehmet Tunç, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Mehmet Akif Kocaman, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Kirişçi, Adana Kent Konseyi Başkanı Ahmet Özen, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A.Sezai Yılmaz, Karaisalı Belediye Başkan Yardımcımız Rıfat Köroğlu, Karaisalı Ülkü Ocağı Başkanı Kenan Küçük, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Kurum Amirleri ve hemşehrilerimiz katıldı.