Minik Öğrenci Başkanlık Koltuğuna Oturdu

• Yazının Tarihi: 22 Nisan 2016

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu İlkokul 4. Sınıf öğrencisi Sema Köşkeroğulları’na bıraktı.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir gurup Belediyemizi ziyaret etti. Misafirleri kabul eden Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, çeşitli hediyeler ikram ettikten sonra makamını okulun 4. sınıf öğrencilerinden Sema Köşkeroğulları’na teslim etti. Başkanlık makamına oturan Sema Köşkeroğulları, diğer öğrencilerin talep ve isteklerini dinleyerek, istekler doğrultusunda ilgili birimleri arayarak talimatlar verdi. Ardından minik başkan kendi okulları için talep ve isteklerini Belediye Başkan Yardımcımız Recep Ak’a iletti. Talimat doğrultusunda Başkan Yardımcımız Recep Ak, Belediye Başkanımız Sema Köşkeroğulların’a isteklerinin bir an önce gerçekleşeceğini söyledi.