Başkanımız Kutlu Doğum Haftası Programına Katıldı

• Yazının Tarihi: 18 Nisan 2016

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Karaisalı Ömer Nasuhi Bilmen Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Programına katıldı.

Karaisalı Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Konuşmaların ardından, İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin gösterileri ve şiirleri ile devam eden programın sonunda, Karaisalı’da düzenlenen Peygamber Efendimize mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programın ardından Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Başkanımızın eşi Nursen Aslan ve MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe, İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen kermese katılarak, hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Karaisalı Ömer Nasuhi Bilmen Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programına, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, Başkanımızın eşi Nursen Aslan, Milli Eğitim Müdürü Muhammet Karacaoğlu,  İlçe Emniyet Amiri Hakan Kirişçi, Yüreğir İlçe Uzman Vaizi Fatih Yıldız, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Alvur, Milliyetçi  Hareket Partisi(MHP) Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe, okul ve kurum müdürleri, öğrenciler ve ilçe halkı katıldı.