Berane Belediyesi Heyeti İlçemizi Ziyaret Etti

• Yazının Tarihi: 16 Nisan 2016

Belediyemiz ile Karadağ şehrinin Berane Belediyesi arasında imzalanan sözleşme ile iki belediye ‘Kardeş Şehir’ olmuştu.

Adana Büyükşehir Belediyesinde dün imzalanan ‘Kardeş Şehir’ antlaşmasının ardından Berane Belediyesi heyeti bugün ilçemize geldi.

İlk olarak belediyemizi ziyaret eden Berane heyetini, Belediye Başkanımız Saadettin Aslan makamında ağırlayarak, karşılıklı hediyeler takdim edildi. Ardından, turizm değerlerimiz olan Kapıkaya Kanyonu, Varda Köprüsü, Yerköprü, Karapınar Parkı ve Kızıldağ Yaylası’nı gezdiler.

Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarete, Karadağ Ankara Büyükelçisi Branko Miliç, Berane Belediye Başkanı Dragoslav Şçekiç, Belediye Başkan Yardımcımız Recep Ak ve Rıfat Köroğlu, Belediye Personel Amirimiz Kenan Küçük, Belediye Meclis üyelerimiz ve Berane Belediyesi heyeti katıldı.