Ekoturizm Projesi Kapsamında Karaisalı Turları Başladı

  • Yazının Tarihi: 16 Nisan 2016
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Belediyemizin vermiş olduğu destekle, Karaisalı’da yenilebilir yabani nebatın araştırılması, doğal ve organik beslenmeyi amaç edinen ekoturizmin geliştirilmesi projesi kapsamında, Haydi Hanımlar Karaisalı’ya sloganıyla ilçemize düzenlenen turlar başladı.

Düzenlenen turlar kapsamında, ilçemize gelen 120 kişilik ekip Sertifikalı Karaisalı Tanıtım Elemanları eşliğinde, Altınova, Bucak, Demirçit, Durak, Kıralan, Kocaveliler, Murtçukuru mahallelerinin yanı sıra ilçemizin turizm değerleri olan Halil Atılgan Müzesi, Varda(Alman) Köprüsü ve Yerköprü’yü gezdiler.

Gezinin ardından ilçe merkezinde bulunan aile çay bahçesinde toplanan ekibe Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’da eşlik ederek, grupla sohbet etti.

İlçemize düzenlenen turlara ilginin yoğun olduğunu belirten Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, ”Bu proje ile insanların ilgisini çekerek bir turizm potansiyeli oluşturmak istiyoruz. İlçemize düzenlenen turlar ile Karaisalı’nın tanıtımına ve ekonomisine katkı sağlamış olacağız. 1 ay sürecek olan turlarımıza bütün turizm severleri bekliyoruz. ” dedi.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama