Türkiye Kamp ve Karavan Derneği İlçemizi Gezdi

• Yazının Tarihi: 9 Nisan 2016

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği üyeleri, ilçemiz Karaisalı’ya gelerek turizm değerlerimizi gezdi.

İlçe merkezinde bulunan Karapınar parkında kahvaltı yapan dernek üyeleri, ardından ilçemizin önemli turizm yerlerinden olan Varda(Alman) Köprüsü, Yerköprü, Kapıkaya Kanyonu’nu gezdiler.

Karaisalı’da önemli turizm merkezlerinin olduğunu söyleyen Belediye Başkan Yardımcımız Recep Ak, “İlçemizin turizm potansiyeli gözle görülür bir şekilde artıyor. Turizm demek ilçemizin kalkınması demektir. Türkiye Kamp ve Karavan Derneği üyelerinin ilçemize gelerek turizme önemli katkı sağladıkları için Dernek Başkanı Metanet Çulhaoğlu’na ve dernek üyelerine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Geziye, Belediye Başkan Vekilimiz Hakan Arıcı, Başkan Yardımcımız Recep Ak, Adana Kent Konseyi Başkanı Ahmet Özen, Belediye Kırsal Hizmetler Müdürümüz Zühtü Şafak, Belediye Zabıta Müdürümüz Serdar Durukan, Türkiye Kamp ve Karavan Derneği Genel Başkanı M. Metanet Çulhaoğlu ve 100 kişilik dernek üyeleri katıldı.