DEVLET BAHÇELİ KÖPRÜSÜ’NÜN TEMELİ ATILDI

  • Yazının Tarihi: 31 Mart 2016
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Lideri Devlet Bahçeli, Adana’ya gelerek Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve kendi adını taşıdığı ‘Devlet Bahçeli Köprüsünün’ temelini attı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, köprü hizmeti nedeniyle Hüseyin Sözlü ve Büyükşehir Belediyesi personeline teşekkür etti. Bahçeli konuşmasında, Sözlü’ye çağrıda bulunarak, “Sayın Hüseyin Sözlü, hiçbir söze aldırış etme. Fitne ve fesadı yık. Gönüllerde köprü kur. Yalnız değilsin; Adana seninledir. Millet için kim tek bir çivi çaktıysa, eser yaptıysa, ülkenin gelişmesi ve kalkınması için kim uğraş verdiyse, eser kazandırdıysa hiçbir ayrım gözetmeksizin hepsine şükranlarımızı sunarız. Bu konuda siyasi bir ayrım yapmayız” ifadelerini kullandı.

Sözlü, “Devlet Bahçeli Köprüsü Adana’da şehirciliğin, ulaşımın temel problemlerinin çözümünün en önemli aktörlerinden bir tanesi olacak. Karşımızda Çukurova Üniversitesi yerleşkesi var, Balcalı Hastanesi var, Numune Hastanesi buraya yapıldı. Şehir Hastanesi, tüm mahkeme binaları, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yerleşkeleri buraya yapılıyor. Bunların planlaması yapılırken kimse bize sormadı ama ortaya büyük bir trafik yükü çıktı, problem çıkıyor. Yarın burada hayatın çekilmez olmaması için reçete Devlet Bahçeli Köprüsü. Devlet Bahçeli Köprüsü bu bölgede Adana şehirciliğinde tarihi bir dönüm noktasıdır” dedi.

Adana halkının rahat yaşaması ve ulaşım sıkıntısını çözmek adına yapılan güzel bir köprü olduğunu belirten Belediye Başkanımız Saadettin Aslan, ”Bu köprü inşallah Adana’nın önünü açacaktır. Diğer bazı bölgelere örnek olacak bir köprüdür. Milliyetçi bir belediyenin, geleceğimize yön vermesinin en büyük örneğidir. Bundan dolayı buraya kadar teşrif edip ismiyle müsemma olan genel başkanımız Devlet Bahçeli Beye, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü’nün emek ve gayretlerine ve tüm belediye personellerimize yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

EYE IN RURAL PROJESİ

Elektronik Belge Doğrulama